Menu

Bli en bedre revelokker med Ulf Lindroth

  • Skrevet av Stian Almestad

Nå kan Jaktiværnesregionen endelig annonsere at Ulf Lindroth kommer med hele tre foredrag til Stjørdal, Selbu og Meråker i starten av februar!

Det finnes mengder av kunnskap og knep som kan effekivisere lokkjakt på rev. Å vite hvilken tid på døgnet og sesongen som er best øker din effektivitet kraftig. For ikke å snakke om utfordringen med å finne riktig post – og å forstå at en og samme post kan være bra under visse forhold men meningsløs å prøve i andre. Den 09-11. februar foreleser Ulf Lindroth – som introduserte den moderne revelokkingen i Sverige – om lokkjakt på rev i Stjørdal, Selbu og Meråker. Uansett hvor langt du har kommet i kunsten om lokkjakt så kommer du til å få verdifull informasjon om hvordan, når og hvor du skal lokke for å oppnå de beste resultatene.

Dessuten kommer Ulf til å fortelle om effektive avslutninger – hvordan du best mulig ivaretar dine sjanser når reven dukker opp, og hvilken utrustning som fungerer best. Ulf vil også komme inn på temaet om hvilken rolle og påvirkning rødreven representerer på andre arter i faunaen vår.
Det vil også finnes bøker og jaktfilmer fra Lindroth&Norin til salgs. Det vil bli annonsert nærmere i lokalavisene om foredragene, men merk dere datoene nå:

Stjørdal

Dato:   09.02.2015

Tid:     kl 1900
Plass:   Ljosheim, Hegra
Kontaktperson: Stian Almestad, tlf 900 52 747

 

Selbu

Dato:   10.02.2015

Tid:     kl 1900
Plass:   Hyttbakken
Kontaktperson: Rune Garberg, tlf 900 80 853

 

Meråker

Dato:   11.02.2015

Tid:     kl 1800
Plass:   Auditoriet på Meråker skole
Kontaktperson: Stefan Øhrbom, tlf 928 29 527


Alle interesserte er velkommen!

Kopirett Stjørdal, Selbu, Malvik og Meråker Kommune, Fjellstyrene i Stjørdal og Meråker, og Stjørdal, Malvik og Meråker Jeger og Fiskeforbund

Utviklet av www.hellcommunication.no